مرکز جهانی بهائی — با به پایان رسیدن سال ٢٠٢٣، سرویس خبری جامعه بهائی نگاهی اجمالی به تلاش‌های جامعه جهانی بهائی برای کمک به پیشرفت اجتماعی می‌‌کند.

ترویج هماهنگی اجتماعی

در میان تلاطمات جهان و آگاهی از رنج‌های دنیا، بهائیان در همه جا قلب خود را به روی همه ـ مادران و پدران، خواهران و برادران، همسایگان و همکاران ـ گشودند تا به ایجاد محل‌های امنی برای صلح و امید کمک کنند. آنها همراه با اطرافیان خود، دوستی‌های تازه‌ای ایجاد کردند و هیچ کس را به چشم غریبه‌ ندیده بلکه همه را اعضای یک خانواده انسانی می‌دانند. حتی در لحظات سختی شدید و اختلالات پیش‌بینی نشده، اشتیاقی جمعی برای ارتباط با یکدیگر، جهت ارتقای روحیه و کمک به رفاه اجتماع مشترک ما عمیق‌تر ‌شد.

در برزیل، مجلس نمایندگان کنگره ملی برزیل یک قرن تلاش جامعه بهائی در آن کشور را گرامی داشت. اریکا کوکای (Érika Kokay)، نماینده مجلس، درباره نیروی بالقوه آموزه‌های بهائی برای ایجاد و تشویق به وحدت بیشتر گفت:  «در این مجلس، که عمدتاً شاهد لحظات خصومت‌بار بوده است، ما امروز ‌می‌توانیم به آوای صلحی که جامعه بهائی ارائه می‌دهد گوش فرا‌دهیم. آموزه‌‌های بهائی همواره یگانگی نوع بشر را به ما یادآوری می‌‌کنند. این همچون آهنگی، درباره شجاعتی عظیم بوده و نقطه مقابل همه ترس‌‌هاست – درباره ایمان به «دیگری»، ایمان به امکان‌‌پذیری زیستن همه مردم در هماهنگی است.»

در برزیل، مجلس نمایندگان کنگره ملی برزیل یک قرن تلاش جامعه بهائی در آن کشور را گرامی داشت. اریکا کوکای (Érika Kokay)، نماینده مجلس، درباره نیروی بالقوه آموزه‌های بهائی برای ایجاد و تشویق به وحدت بیشتر گفت:

«در این مجلس، که عمدتاً شاهد لحظات خصومت‌بار بوده است، ما امروز ‌می‌توانیم به آوای صلحی که جامعه بهائی ارائه می‌دهد گوش فرا‌دهیم. آموزه‌‌های بهائی همواره یگانگی نوع بشر را به ما یادآوری می‌‌کنند. این همچون آهنگی، درباره شجاعتی عظیم بوده و نقطه مقابل همه ترس‌‌هاست – درباره ایمان به «دیگری»، ایمان به امکان‌‌پذیری زیستن همه مردم در هماهنگی است.»

این احساسات در آذربایجان نیز منعکس شدند، و گفتگو‌هایی در کنفرانسی ملی که توسط «کمیته دولتی انجمن‌های مذهبی» برگزار شد، نقش مهم محله‌ها را در تقویت هماهنگی اجتماعی خاطر نشان کرد.  آقای رمضان عسگرلی، از اعضای دقتر روابط خارجی بهائیان آذربایجان گفت: «همزیستی مسالمت‌آمیز از قلب فرد شروع می‌شود؛ از داخل خانه‌ و از محله‌اش.»

این احساسات در آذربایجان نیز منعکس شدند، و گفتگو‌هایی در کنفرانسی ملی که توسط «کمیته دولتی انجمن‌های مذهبی» برگزار شد، نقش مهم محله‌ها را در تقویت هماهنگی اجتماعی خاطر نشان کرد.

آقای رمضان عسگرلی، از اعضای دفتر روابط خارجی بهائیان آذربایجان گفت: «همزیستی مسالمت‌آمیز از قلب فرد شروع می‌شود؛ از داخل خانه‌ و از محله‌اش.»

جشن ویژه‌ای در بریتانیا به مناسبت گرامیداشت صدمین سالگرد تأسیس محفل روحانی ملی بهائیان آن کشور برگزار شد. در این گردهمایی تلاش‌های مربوط به تقویت هماهنگی اجتماعی، با تاکید بر نقش مهم روابط منسجم بین افراد، جوامع و موسسات در پرورش اجتماعی‌ متحدتر، مورد بررسی قرار گرفت.

جشن ویژه‌ای در بریتانیا به مناسبت گرامیداشت صدمین سالگرد تأسیس محفل روحانی ملی بهائیان آن کشور برگزار شد. در این گردهمایی تلاش‌های مربوط به تقویت هماهنگی اجتماعی، با تاکید بر نقش مهم روابط منسجم بین افراد، جوامع و موسسات در پرورش اجتماعی‌ متحدتر، مورد بررسی قرار گرفت.

جمع‌های بحث و گفتگو در منطقه عرب، نقش مهمی در گردهم آوردن گروه‌های متنوعی از مردم ایفا کرده است تا بتوانند در مورد پیشرفت معنوی و مادی  و همزیستی، به وحدت فکر برسند.  صبا حداد، نماینده دفتر جامعه جهانی بهائی در ژنو، در یک قسمت از پادکست سرویس خبری گفت: «هرچه بیشتر به اشتراکات میان خود نگاه کنیم، بیشتر متحد می‌شویم. در حالی که هر چه بیشتر به تفاوت‌های خود نگاه می‌کنیم، بیشتر از هم جدا می‌شویم.»

در منطقه عرب، جمع‌های بحث و گفتگو معروف به «مجالس» - اصطلاحی عربی در اشاره به محل‌های سنتی برای دور هم جمع شدن - نقش مهمی در گردهم آوردن گروه‌های متنوعی از مردم ایفا کرده است تا بتوانند در مورد پیشرفت معنوی و مادی و همزیستی، به وحدت فکر برسند.

صبا حداد، نماینده دفتر جامعه جهانی بهائی در ژنو، در یک قسمت از پادکست سرویس خبری گفت: «هرچه بیشتر به اشتراکات میان خود نگاه کنیم، بیشتر متحد می‌شویم. در حالی که هر چه بیشتر به تفاوت‌های خود نگاه می‌کنیم، بیشتر از هم جدا می‌شویم.»

مقاله‌ای که در نشریه «عالم بهائی» منتشر شد این ایده را خاطر نشان کرد که تقسیم‌بندی‌ها نتیجه بحران هویت هستند، اما اگر بشریت را یکی ببینیم، تنش به ظاهر حل‌نشدی میان یگانگی و تنوع از میان خواهد رفت.  شهرزاد ثابت نوشت: «متون بهائی به دور از تهدید یا تضاد با تنوع اساسی نوع بشر، نشان می‌دهند که هویت مشترک انسانی به طور منحصربه‌فردی قادر است، امنیت اساسی و شکوفایی هویت‌ها، جوامع و وابستگی‌های محدودتر ما را تضمین کند.»

مقاله‌ای که در نشریه «عالم بهائی» منتشر شد این ایده را خاطر نشان کرد که تقسیم‌بندی‌ها نتیجه بحران هویت هستند، اما اگر بشریت را یکی ببینیم، تنش به ظاهر حل‌نشدی میان یگانگی و تنوع از میان خواهد رفت.

شهرزاد ثابت نوشت: «متون بهائی به دور از تهدید یا تضاد با تنوع اساسی نوع بشر، نشان می‌دهند که هویت مشترک انسانی به طور منحصربه‌فردی قادر است، امنیت اساسی و شکوفایی هویت‌ها، جوامع و وابستگی‌های محدودتر ما را تضمین کند.»

در ویلمت، ایالات متحده، معبد بهائی میزبان یک شب هنری و گفتگوهایی در بزرگداشت ماه تاریخ سیاه‌پوستان بود. دوستان از طریق عمیق‌تر شدن حس یگانگی فراتر از تفاوت‌ها، به موضوعات مهمی مانند عدالت نژادی می‌پردازند.

دوستان از طریق عمیق‌تر شدن حس یگانگی فراتر از تفاوت‌ها، به موضوعات مهمی مانند عدالت نژادی می‌پردازند. معبد بهائی ویلمت در ایالات متحده میزبان یک شب هنری و گفتگوهایی در بزرگداشت ماه تاریخ سیاه‌پوستان بود.

بیانیه‌ای جدید از دفتر جامعه جهانی بهائی در بروکسل یکی از مهم‌‌ترین پرسش‌هایی که اروپا امروزه با آن مواجه است را بررسی کرد: چگونگی غلبه بر تعصب نژادی و سایر گونه‌‌های تعصب.

بیانیه‌ای جدید از دفتر جامعه جهانی بهائی در بروکسل یکی از مهم‌‌ترین پرسش‌هایی که اروپا امروزه با آن مواجه است را بررسی کرد: چگونگی غلبه بر تعصب نژادی و سایر گونه‌‌های تعصب.

سی‌امین سالگرد کرسی بهائی در دانشگاه مریلند فرصتی برای تامل در مورد تلاش‌های بلندمدت در زمینه ایجاد جهانی هماهنگ‌تر فراهم کرد. شهردار آتن، جورجیا، به افتخار این سالگرد، آن هفته را «هفته صلح جهانی» نامگذاری و بر وحدت، عدالت و همبستگی انسانی تاکید کرد.

سی‌امین سالگرد کرسی بهائی در دانشگاه مریلند فرصتی برای تامل در مورد تلاش‌های بلندمدت در زمینه ایجاد جهانی هماهنگ‌تر فراهم کرد. شهردار آتن، جورجیا، به افتخار این سالگرد، آن هفته را «هفته صلح جهانی» نامگذاری و بر وحدت، عدالت و همبستگی انسانی تاکید کرد.

در قزاقستان، هنرمندان و دفتر روابط عمومی بهائی، به عنوان بخشی از مجموعه جلسات بحث و گفتگو با عنوان «ارتقای بهروزی اجتماع» بررسی کردند که چگونه زیبایی‌ای که توسط هنر به تصویر کشیده می‌شود هماهنگی و اعتلای روح انسانی را به ذهن متبادر می‌کند و اینکه چگونه هنر، مردم را به درک شرافت همنوعانشان قادر می‌سازد.

دفتر جامعه جهانی بهائی در نیویورک، در نشستی در سازمان ملل با موضوع تغییر شکل آینده کار، سوالاتی مربوط به رفاه بشر را بررسی کرد.  لیلیان نکونزیمانا (Liliane Nkunzimana)، نماینده جامعه جهانی بهائی گفت: «با پربار ساختن گفتگوها درباره کار و با کاوش در اصول اخلاقی و معنوی مرتبط، می‌توان درک عمیق‌تری از این موضوع پیدا کرد که ما نه تنها به توسعه مهارت‌ها و توانایی‌های افراد برای اشتغال نیازمندیم بلکه همچنین نیاز به پرورش تعهد مردم به عدالت اجتماعی داریم.»

دفتر جامعه جهانی بهائی در نیویورک، در نشستی در سازمان ملل با موضوع تغییر شکل آینده کار، سوالاتی مربوط به رفاه بشر را بررسی کرد.

لیلیان نکونزیمانا (Liliane Nkunzimana)، نماینده جامعه جهانی بهائی گفت: «با پربار ساختن گفتگوها درباره کار و با کاوش در اصول اخلاقی و معنوی مرتبط، می‌توان درک عمیق‌تری از این موضوع پیدا کرد که ما نه تنها به توسعه مهارت‌ها و توانایی‌های افراد برای اشتغال نیازمندیم بلکه همچنین نیاز به پرورش تعهد مردم به عدالت اجتماعی داریم.»

هماهنگی علم و دین

رواج در حال افزایش دیجیتالی شدن، اتوماسیون و هوش مصنوعی، طیفی از پرسش‌های عمیق در مورد فناوری، و هماهنگی بین علم و دین را در آگاهی عمومی مجددا مطرح کرد.

دفتر جامعه جهانی بهائی در جاکارتا نقش فناوری‌های دیجیتال در مشارکت برای پیشرفت اجتماعی را بررسی کرد. دسیتا تاوریس (Desytia Nawris )، از این دفتر، در جلسه گفتگویی گفت: «اگر قرار است فناوری وسیله‌ای برای پیشرفت باشد، باید آرمان‌ها و اصول متعالی مانند وحدت و عدالت را تقویت کند.»

دفتر جامعه جهانی بهائی در جاکارتا نقش فناوری‌های دیجیتال در مشارکت برای پیشرفت اجتماعی را بررسی کرد. دسیتا تاوریس (Desytia Nawris )، از این دفتر، در جلسه گفتگویی گفت: «اگر قرار است فناوری وسیله‌ای برای پیشرفت باشد، باید آرمان‌ها و اصول متعالی مانند وحدت و عدالت را تقویت کند.»

مت وینبرگ (Matt Weinberg )، متخصص فناوری از ایالات متحده، در پادکستی که توسط سرویس خبری ضبط شده گفت: «ما فقط نیازمند روش‌شناسی یا تنها نیازمند ارزش‌ها نیستیم، ما به هر دوی این‌ها در کنار هم نیاز داریم. در دیانت بهائی، این ایده به عنوان اصل هماهنگی دانش علمی و دینی بیان می‌شود.»

مت وینبرگ (Matt Weinberg )، متخصص فناوری از ایالات متحده، در پادکستی که توسط سرویس خبری ضبط شده گفت: «ما فقط نیازمند روش‌شناسی یا تنها نیازمند ارزش‌ها نیستیم، ما به هر دوی این‌ها در کنار هم نیاز داریم. در دیانت بهائی، این ایده به عنوان اصل هماهنگی دانش علمی و دینی بیان می‌شود.»

بیانیه‌ای توسط جامعه جهانی بهائی منتشر شد که لزوم ادغام دیدگاه‌های گوناگون، به خصوص دیدگاه‌های زنان، در فرایند طراحی و توزیع فناوری‌های دیجیتال را بررسی کرد.

بیانیه‌ای توسط جامعه جهانی بهائی منتشر شد که لزوم ادغام دیدگاه‌های گوناگون، به خصوص دیدگاه‌های زنان، در فرایند طراحی و توزیع فناوری‌های دیجیتال را بررسی کرد. بیانیه مشترک دیگری از جامعه جهانی بهائی رهبران اتحادیه اروپا را فراخواند تا چالش‌های سیستمی در نظام جهانی غذا را در پرتو اصل یگانگی بشر به طور عمیق بررسی کنند.

در چهل و هفتمین همایش سالانه انجمن مطالعات بهائی (ABS) شرکت؜کنندگان تشویق شدند تا اصول روحانی را با بینش‌های برخاسته از حوزه‌های مختلف دانش تطبیق دهند و در جستجوی چشم‌اندازهای جدیدی جهت حل چالش‌های پیش‌روی بشر باشند.

در چهل و هفتمین همایش سالانه انجمن مطالعات بهائی (ABS) شرکت‌کنندگان تشویق شدند تا اصول روحانی را با بینش‌های برخاسته از حوزه‌های مختلف دانش تطبیق دهند و در جستجوی چشم‌اندازهای جدیدی جهت حل چالش‌های پیش‌روی بشر باشند.

نمایندگانی از جامعه جهانی بهائی در بیست و هشتمین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد (COP28)، در امارات متحده عربی شرکت کردند.

نمایندگانی از جامعه جهانی بهائی در بیست و هشتمین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد (COP28)، در امارات متحده عربی شرکت کردند.

معابد بهائی در سانتیاگو، شیلی و کینشاسا، جمهوری دموکراتیک کنگو، میزبان گفتگوهای پویایی درباره ارتباط انسان با جهان طبیعت بودند.

حرکت جوانان

جوانان در سال گذشته در خط مقدم اقدامات اجتماعی بوده‌اند و تصورات مرسومی که به آنها با دیدی منفی‌ نگاه کرده و سرکش یا بی‌تفاوت می‌‌خواند را به چالش کشیده‌اند.

پادکستی از سرویس خبری به بررسی این موضوع پرداخت که چگونه «برنامه آمادگی برای اقدام اجتماعی» (PSA) توانمندی جوانان را برای بکارگیری دانش علمی در کنار اصول روحانی، برای توسعه جوامع‌شان افزایش می‌دهد.

پادکستی از سرویس خبری به بررسی این موضوع پرداخت که چگونه «برنامه آمادگی برای اقدام اجتماعی» (PSA) توانمندی جوانان را برای بکارگیری دانش علمی در کنار اصول روحانی، برای توسعه جوامع‌شان افزایش می‌دهد. در پادکستی دیگر در مورد ظرفیت‌های بالقوه جوانان، شیرین یوسفیان مانیان، از اعضای هیئت مشاورین قاره‌ای اروپا، گفت: «جوانان برای یادگیری و دانش عطش دارند. آنها می‌خواهند به ساختن دنیایی بهتر کمک کنند. آن‌‌ها شیفته عدالت هستند.»

در کنیا گروهی از جوانان برنامه‌هایی را ضبط و از طریق یک سکوی پیام‌رسانی به اشتراک‌ گذاشتند. این برنامه‌ها بینش و دیدگاه‌های افراد با پیشینه‌های مختلف را به هم پیوند داده و گفتگوهایی با موضوع پیشرفت اجتماعی را غنا می‌بخشد.

در کنیا گروهی از جوانان برنامه‌هایی را ضبط و از طریق یک سکوی پیام‌رسانی به اشتراک‌ گذاشتند. این برنامه‌ها بینش و دیدگاه‌های افراد با پیشینه‌های مختلف را به هم پیوند داده و گفتگوهایی با موضوع پیشرفت اجتماعی را غنا می‌بخشد.

تلاش برای برابری زنان و مردان

در تمام این تلاش‌ها، زنان و مردان دوش به دوش هم مشغول به کار بوده‌اند تا بذرهای برابری را بکارند.

در هندوستان کرسی بهائی مطالعات توسعه، مجموعه‌ گفتگوهایی را با عنوان ساخت جهانی دلسوزتر آغاز کرد. آرش فضلی، استادیار و رئیس این کرسی بهائی گفت: «مطمئن‌ترین راه برای تغییر هنجارهای جنسیتی ظالمانه، پرداختن به مفاهیم و شیوه‌هایی است که از همان سال‌های اولیه در محیط خانواده در ذهن‌ جوانان القا می‌شود.» دکتر فضلی افزود که نیاز به «پرورش پسران و دخترانی که آرزومند ایجاد قابلیت در‌ خود برای خدمت به بشریت و سیاره ما باشند» وجود دارد.

دفتر جامعه جهانی بهائی در آدیس‌آبابا ویدیوی کوتاهی منتشر کرد که به بررسی نقش مهمی که زنان می‌توانند در فرآیند ایجاد صلح برعهده بگیرند می‌پردازد.

در شصت و هفتمین نشست کمیسیون سازمان ملل متحد در مورد وضعیت زنان (CSW)، مشارکت‌های جامعه جهانی بهائی بر اهمیت ادغام دیدگاه‌های مختلف و مشارکت زنان در فرآیند طراحی و توزیع فناوری‌های دیجیتال تأکید کرد.

در شصت و هفتمین نشست کمیسیون سازمان ملل متحد در مورد وضعیت زنان (CSW)، مشارکت‌های جامعه جهانی بهائی بر اهمیت ادغام دیدگاه‌های مختلف و مشارکت زنان در فرآیند طراحی و توزیع فناوری‌های دیجیتال تأکید کرد.

در پادکستی از سرویس خبری، خانم یوجینیا پولکتووا (Yevgeniya Poluektova)، از اعضای هیئت مشاورین قاره‌ای در اروپا، داستانی تاثیرگذار درباره تاب‌آوری زنان پناهنده در چندین کشور اروپایی را تعریف می‌کند که در طرح‌های آموزش اخلاقی و معنوی بهائی مشارکت دارند. این زنان با وجود شرایط چالش‌برانگیز، در جستجو راه‌های خلاقانه برای بهبود زندگی جوامع خود هستند.  خانم پولکتووا  گفت: «فارغ از اینکه کجا هستید… توانمندسازی چیزی نیست که یک سازمان غیردولتی به شما ارائه بدهد. شما این قدرت را در درون خود دارید و با همکاری با افراد دیگر این قدرت چندین برابر می‌شود.»

در پادکستی از سرویس خبری، خانم یوجینیا پولکتووا (Yevgeniya Poluektova)، از اعضای هیئت مشاورین قاره‌ای در اروپا، داستانی تاثیرگذار درباره تاب‌آوری زنان پناهنده در چندین کشور اروپایی را تعریف می‌کند که در طرح‌های آموزش اخلاقی و معنوی بهائی مشارکت دارند. این زنان با وجود شرایط چالش‌برانگیز، در جستجو راه‌های خلاقانه برای بهبود زندگی جوامع خود هستند.

خانم پولکتووا گفت: «فارغ از اینکه کجا هستید… توانمندسازی چیزی نیست که یک سازمان غیردولتی به شما ارائه بدهد. شما این قدرت را در درون خود دارید و با همکاری با افراد دیگر این قدرت چندین برابر می‌شود.»

مدرسه بین‌المللی بنانی در زامبیا، که به دلیل ترویج تعلیم و آموزش زنان جوان شناخته شده است، سی‌امین سالگرد تأسیسش را جشن گرفت. رویکرد آموزشی چند وجهی مدرسه، با ادغام فعالیت‌های فکری و کسب فهم اخلاقی و بینش‌های معنوی، یک محیط آموزشی غنی را پرورش می‌دهد.

مدرسه بین‌المللی بنانی در زامبیا، که به دلیل ترویج تعلیم و آموزش زنان جوان شناخته شده است، سی‌امین سالگرد تأسیسش را جشن گرفت. رویکرد آموزشی چند وجهی مدرسه، با ادغام فعالیت‌های فکری و کسب فهم اخلاقی و بینش‌های معنوی، یک محیط آموزشی غنی را پرورش می‌دهد.

فراخوان برابری زنان و مردان در ماه ژوئن، زمانیکه یاد و خاطره ده زن بهائی که ٤٠ سال پیش در شیراز به دار آویخته شدند، به طرق مختلف گرامی داشته شد، در سراسر جهان بازتاب یافت.  کمپین «داستان ما یکیست» با عمیق‌ترین آرزوهای مردم در سراسر جهان برای روی آوردن به وحدت به جای تفرقه و دیدن به هم‌ پیوستگی داستان‌هایمان، همخوانی دارد.

فراخوان برابری زنان و مردان در ماه ژوئن، زمانیکه یاد و خاطره ده زن بهائی که ٤٠ سال پیش در شیراز به دار آویخته شدند، به طرق مختلف گرامی داشته شد، در سراسر جهان بازتاب یافت.

کمپین «داستان ما یکیست» با عمیق‌ترین آرزوهای مردم در سراسر جهان برای روی آوردن به وحدت به جای تفرقه و دیدن به هم‌ پیوستگی داستان‌هایمان، همخوانی دارد.

 

ویدیویی تهیه شده توسط سرویس خبری، ابتکارات رسانه اجتماعی کمپین #داستان_ما_یکیست را برجسته کرد.

سرآغازهای جدید

سال گذشته شاهد تعدادی سرآغازهای جدید بود.

در جمهوری دموکراتیک کنگو نخستین معبد ملی بهائی گشایش یافت و بیت العدل اعظم برنامه‌هایی را برای تأسیس سه معبد بهائی در آینده اعلام کرد – معابد محلی در کانچانپور (Kanchanpur)، نپال، و مینی‌لونگا (Mwinilunga)، زامبیا همراه با معبدی ملی در کانادا.

در جمهوری دموکراتیک کنگو نخستین معبد ملی بهائی گشایش یافت و بیت العدل اعظم برنامه‌هایی را برای تأسیس سه معبد بهائی در آینده اعلام کرد – معابد محلی در کانچانپور (Kanchanpur)، نپال، و مینی‌لونگا (Mwinilunga)، زامبیا همراه با معبدی ملی در کانادا.

انتشارات

تعدادی نشریات چاپی و دیجیتال جدید در سال گذشته در دسترس قرار گرفتند.

نسخه جدیدی از نشریه «به سوی جهانی بهتر» منتشر شد که تلاش‌های جامعه بهائی برای مشاركت در پیشرفت مادى و اجتماعی را بررسی می‌کند.

نسخه جدیدی از نشریه «به سوی جهانی بهتر» منتشر شد که تلاش‌های جامعه بهائی برای مشاركت در پیشرفت مادى و اجتماعی را بررسی می‌کند.

سرویس خبری دو مجموعه جدید از سری پادکست‌‌های ویدیویی منتشر کرد، عنوان این مجموعه‌ها «در گفتگو» و «بینش‌هایی از میدان عمل» است. این پادکست‌ها برنامه‌های تربیت اخلاقی و معنوی بهائی در جوامع سراسر جهان، اقدامات اجتماعی در حال ظهور در پاپوآ‌گینه‌نو، و پروژه‌های کشاورزی فوندائیک، سازمانی ملهم از دیانت بهائی، در کلمبیا، را بررسی کردند.

سرویس خبری دو مجموعه جدید از سری پادکست‌‌های ویدیویی منتشر کرد، عنوان این مجموعه‌ها «در گفتگو» و «بینش‌هایی از میدان عمل» است. این پادکست‌ها برنامه‌های تربیت اخلاقی و معنوی بهائی در جوامع سراسر جهان، اقدامات اجتماعی در حال ظهور در پاپوآ‌گینه‌نو، و پروژه‌های کشاورزی فوندائیک، سازمانی ملهم از دیانت بهائی، در کلمبیا، را بررسی کردند.

زبان فارسی در وب‌سایت سرویس خبری جامعه بهائی اضافه و بخشی مختص به ویدیوها معرفی شد. بخش مربوط به ویدیوها شامل تمام تولیدات ویدئویی سرویس خبری جامعه بهائی، از جمله ویدئوهای کوتاه، مستندها، و پادکست‌های ویدئویی می‌شود و نشان دهنده پیشرفت قابل‌توجه سرویس خبری از زمان تأسیس آن در بیش از دو دهه پیش است.

زبان فارسی در وب‌سایت سرویس خبری جامعه بهائی اضافه و بخشی مختص به ویدیوها معرفی شد. بخش مربوط به ویدیوها شامل تمام تولیدات ویدئویی سرویس خبری جامعه بهائی، از جمله ویدئوهای کوتاه، مستندها، و پادکست‌های ویدئویی می‌شود و نشان دهنده پیشرفت قابل‌توجه سرویس خبری از زمان تأسیس آن در بیش از دو دهه پیش است.

بخش جدیدی در وب‌سایت جهانی جامعهٔ بهائی، که مروری بر تقویم بهائی و تاریخ‌های حائز اهمیت ارائه می‌دهد، در دسترس قرار گرفت.

بخش جدیدی در وب‌سایت جهانی جامعهٔ بهائی، که مروری بر تقویم بهائی و تاریخ‌های حائز اهمیت ارائه می‌دهد، در دسترس قرار گرفت.

جورج رونالد (George Ronald)، شرکت چاپ و نشر معروف، ٨٠ سال انتشار نشریات آئین بهائی و تحرک بخشیدن به حیات فکری جامعه بهائی را جشن گرفت.

جورج رونالد (George Ronald)، شرکت چاپ و نشر معروف، ٨٠ سال انتشار نشریات آئین بهائی و تحرک بخشیدن به حیات فکری جامعه بهائی را جشن گرفت.

سیزدهمین کانونشن بین‌المللی بهائی

نمایندگانی که نشان دهنده تنوع نوع بشر هستند، بیت العدل اعظم را در سیزدهمین کانونشن بین‌‌المللی انتخاب کردند؛ تجربه‌‌ای بسیار تاثیر گذار که نمایندگان را سرشار از الهام کرد.

نمایندگانی که نشان دهنده تنوع نوع بشر هستند، بیت العدل اعظم را در سیزدهمین کانونشن بین‌‌المللی انتخاب کردند؛ تجربه‌‌ای بسیار تاثیر گذار که نمایندگان را سرشار از الهام کرد.

فیلمی که به سفارش بیت العدل اعظم تهیه شده بود در کانونشن نمایش داده شد.

ارائه اماکن امن

در میان جوامع سراسر جهان، مردم با هر پیشینه‌ای در بسیاری از تلاش‌های بهائیان برای عبادت و خدمت، مکانی امن یافتند.

در پادکستی از سرویس خبری، گروهی از جوانان که در مرکز جهانی بهائی خدمت می‌کنند، در مورد اینکه چگونه معابد بهائی تجسمی از رابطه متقابل میان خدمت و عبادت ارائه می‌دهند، گفتگو کردند.

در پادکستی از سرویس خبری، گروهی از جوانان که در مرکز جهانی بهائی خدمت می‌کنند، در مورد اینکه چگونه معابد بهائی تجسمی از رابطه متقابل میان خدمت و عبادت ارائه می‌دهند، گفتگو کردند.

ندای ملایم یگانگی در معبد تانا، در یک گردهمایی از جوامع مذهبی مختلف به مناسبت دومین سالگرد افتتاح معبد، طنین انداز شد.  یکی از اعضای محفل روحانی ملی بهائیان وانواتو گفت که «کسانی که درون معبد‌ دعا می‌کنند، می‌توانند نیروی محرک محبت را احساس کنند، محبتی که مردم را از هر نژاد و پیشینه‌ای فرا می‌خواند و در این دوران پرآشوب بسیار مورد نیاز است.»

ندای ملایم یگانگی در معبد تانا، در یک گردهمایی از جوامع مذهبی مختلف به مناسبت دومین سالگرد افتتاح معبد، طنین انداز شد.

یکی از اعضای محفل روحانی ملی بهائیان وانواتو گفت که «کسانی که درون معبد‌ دعا می‌کنند، می‌توانند نیروی محرک محبت را احساس کنند، محبتی که مردم را از هر نژاد و پیشینه‌ای فرا می‌خواند و در این دوران پرآشوب بسیار مورد نیاز است.»

شرکت‌کنندگان که در یک گردهمایی که در معبد بهائی سانتیاگو، شیلی برگزار شد، درباره اینکه چگونه دین می‌تواند در ساخت اجتماعی منسجم‌تر مشارکت کند، گفتگو کردند.

شرکت‌کنندگان که در یک گردهمایی که در معبد بهائی سانتیاگو، شیلی برگزار شد، درباره اینکه چگونه دین می‌تواند در ساخت اجتماعی منسجم‌تر مشارکت کند، گفتگو کردند.

پادکستی از سرویس خبری بینش‌هایی مربوط به اینکه چگونه معابد بهائی در اوگاندا و کنیا زندگی جامعه محلی را غنی می‌کنند، بررسی کرد.

اعضای یک کمیته اضطراری در ترکیه، که در پی زلزله ویرانگری که آن منطقه را لرزاند تشکیل شد، شاهد آن بوده‌اند که تمایل به خدمت و همچنین روابط دوستی‌ای که در تلاش‌های جامعه‌سازی بهائی شکل گرفته‌اند عوامل کلیدی در پاسخ به بحران بوده‌اند.

ساخت آرامگاه حضرت عبدالبهاء

افراد بی‌شماری، ضمن تلاش‌هایشان، از طریق عشق بی‌اندازه‌شان به حضرت عبدالبهاء، که آرامگاهی برای ایشان در حال ساخته شدن است، پیوند خوردند.

در کانونشن بین‌المللی بهائی فیلم کوتاهی جهت شرح کار ساخت و ساز نمایش داده شد. از آن زمان تا بحال، کار بر روی سقف مشبک - که روی ساختمان مرکزی‌ آرامگاه قرار دارد - به پیش رفته و برای اولین بار از بدنه بتنی تکمیل شده رونمایی شد که تکمیل مرحله‌ای مهم در پروژه را رقم زد.

در کانونشن بین‌المللی بهائی فیلم کوتاهی جهت شرح کار ساخت و ساز نمایش داده شد. از آن زمان تا بحال، کار بر روی سقف مشبک - که روی ساختمان مرکزی‌ آرامگاه قرار دارد - به پیش رفته و برای اولین بار از بدنه بتنی تکمیل شده رونمایی شد که تکمیل مرحله‌ای مهم در پروژه را رقم زد.

نمایی از بدنه بتنی تکمیل شده آرامگاه حضرت عبدالبهاء.
نمایی از پیشرفت کار ساخت و ساز در مرکز بازدیدکنندگان عکا.
نمایی هوایی از آرامگاه حضرت عبدالبهاء که آخرین پیشرفت‌ها در کار ساخت و ساز را به نمایش می گذارد.

آن بنای مقدس، پس از تکمیل، به عنوان مکانی برای دعا و تفکر برای بازدیدکنندگان از سراسر جهان خواهد بود تا از زندگی و کار حضرت عبدالبهاء به عنوان منادی صلح، قهرمان عدالت اجتماعی و پناهی برای همه بشریت، الهام بگیرند.